Att överföra filer från en bärbar dator till en annan med webben är bäst att utföras genom speciella applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis impair lagring. Vilken programvara to pick out för Peer to peer.

Det enklaste sättet att kopiera filer härledd från en av dator till en annan är med hjälp av särskilda applikationer. Fildelning software is vanligtvis https://sv.dataroom-providers.org/ impair lagring to laddar upp the filer och sedan tillåt andra att nedladdning dem. Här är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner plus några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har blir av med kablar, tjocka filer med records och kartongs with images. Det är bra när allt du behöver är hålls in en säker plats liksom till hands ~ och detta är vanligtvis inte en fantasi, utan en verklighet.

Det finns ingen kostnad moln produkter online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Därför du kommer att ha användning av dem via alla maskin, kunna visa dokument med två klick, och go with kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker försämrad tjänst där du kan lagra och dela filer. Insidan av gratis release har du 10 GB av minne tillgängligt, och i betalda utgåvor upp till 2 TB. Dessutom , finns det tariffer för människor – upp till 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

HUGE

MEGA är faktiskt en pålitlig assistans för att lager information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagring där du kan butik dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. I den här artikeln är det nära att} dela relates to giltighet eller kanske i parallel att arbeta med de allmänna dokumenten, skydda dem, och underhålla dem avsedda för en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en cloud lagrings service på Googles plattform. Det är faktiskt lämpligt för personligt bruk och : det ger dig användare med länkar, samarbete , redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Fortsätt filer och foton i molnet således är de alltid nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med an additional nivå av skydd för filer eller hela mappar.

iCloud

iCloud kan vara Apples cloud lagring som ger dig användning av dina information filer, bilder och filer från någon enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda bundled applikationer, retailer och restore lösenord kommer från alla gadget.

Låda

Låda – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, foton, videor, och så vidare Applikationen är på alla utrustning, data är vanligtvis lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering av din-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är en webb lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr du kan enkelt dela filer, visa, redigera dem när och nedladdning hundratals dokument på en gång.

Resultat

Fildelning Program kan användas out of right from vilken utrustning som helst} , så de required filerna är bekväma att “få” eller send out – the main thing är att ha tillgång till internet.

Datafil lagring tjänster är bekvämt för personligt bruk make use of och business. Du kan publicera ett arkiv av familj foton, personliga dokument, som samt shopping för att göra detta. Och de kommer att stödja entreprenörer spara dyra värdutrymme, optimera uppgiften ett fjärrkontroll team och besitta pris för att göra detta till kunder.

 

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.